Motive Power

Een breed en compleet gamma aan batterijen en laders voor het intern transport in alle marktsegmenten.

Motive Power bekijken

Lithium Power

Lithium-Ion (LiFePO4)  is een van de technologieën waarvan we geloven dat ze veel mogelijkheden kunnen bieden.

Portable Power Bekijken

WEB SHOP

Battery Parts verkoopt accu’s , tractiecellen, laders maar ook onderdelen zoals verbinders, stekkers en watervulsystemen. 

Battery Parts bekijken

Batavius

Over onze organisatie:

Batavius is onderverdeeld in een drietal specialismen: Motive Power , Lithium Power en Battery Parts. Hiermee voorzien we bijna alle marktsegmenten van opgeslagen energie.

Tractiebatterij , heftruck accu of hoogfrequent lader…?

Iedere dag staan we bij Batavius persoonlijk voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf, het gebruik en onderhoud van onze producten, zoals het vervangen en plaatsen van een heftruck accu of de tractiebatterij in Nederland te inspecteren. Het resultaat staat daarbij centraal: betrouwbare energie tegen een zo gunstig mogelijke prijs/prestatieverhouding. We werken met zeer vooraanstaande Europese tractiebatterij leveranciers en producenten. Onze partners hebben allen een eigen R&D en lopen voorop in ontwikkeling en kwaliteit. Batavius biedt om zijn krachtige tractiebatterijen een hoogwaardig geselecteerde oplaadtechnologie, hoogfrequent laders. Ons aanbod van een tractiebatterij in Nederland en België voldoet aan de economisch en ecologisch hoogste normen.

hoogfrequent lader

Onze hoogfrequent laders zijn de juiste keuze als u maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen en ook nog veel kosten wilt besparen. Onze relaties zijn gewend aan een hoge mate van kwaliteit. Hiervoor voeren wij het merk IEB hoogfrequent laders in Nederland en België.

Als een flexibele tractiebatterij specialist, voeren we de eindassemblage van tractiebatterijen in Nederland en met onze gelieerde partner. Hiervoor maken mogen we gebruik van een centraal magazijn met 1.300 m2 in Duitsland. Voor de cyclische monoblock batterijen heeft onze partner een centraal magazijn van 2600 m2 in Nederland. Voor onze batterij onderdelen hebben we met  onze partner in België een centraal magazijn van 1200 m2.

Met onze partners en vakmensen staan we voor u klaar en zorgen voor continuïteit in uw bedrijfsproces.

Een Heftruckaccu, tractiebatterij leveren we in Nederland en België

Een heftruck accu oftewel een tractiebatterij leveren we gratis in Nederland en België. Batavius is wellicht een juiste keuze of een optionele leverancier als het gaat om leveren van een tractiebatterij, heftruck accu of meerdere tractiebatterijen te Nederland en België.

Om de juiste keuze te maken, welk energiepakket, neem met ons contact op en vraag ons advies welke tractiebatterij en hoogfrequent lader bij uw organisatie het beste past.

Heftruck-tractibatterij-Heftruck-accu-tractiebatterij-nederland

Onze merken