Wij komen graag met u in contact!

Batavius is onderverdeeld in een drietal specialismen: Motive Power , Lithium Power en Battery Parts. Hiermee voorzien we bijna alle mogelijke branches van opgeslagen energie.

Batavius is een leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten op gebied van energie ten behoeve van intern transport. Wij zorgen voor het energiepakket die bij uw bedrijfsproces en inzet past. Onderdeel van dit pakket zijn tractiebatterijen, (hoogfrequent) laders en aanverwante service-artikelen en accessoires. We bedienen alle markten, of het nu gaat om cyclische mono block batterijen voor cyclische toepassingen zoals veegmachines, schaarliften, hoogwerkers oftewel ultility-vehicles. Batavius Motive Power heeft de gehele selectie voor u staan.

Iedere dag staan we persoonlijk voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf, het gebruik en onderhoud van onze producten. Het resultaat staat daarbij centraal: betrouwbare energie tegen een zo gunstig mogelijke prijs/prestatieverhouding. We werken met zeer vooraanstaande Europese leveranciers en producenten. Onze partners hebben allen een eigen R&D en lopen voorop op ontwikkeling en kwaliteit. Ons aanbod voldoet aan economische en ecologische hoogste normen. Onze relaties zijn gewend aan een hoge mate van kwaliteit – kwaliteit op alles, met onze partners en vakmensen staan voor u klaar en zorgen voor continuïteit.

Als een flexibele batterij specialist, voeren we de eindassemblage van tractiebatterijen met onze gelieerde partner. Hiervoor maken we gebruik van een centrale magazijn met 1.300 m2 in Duitsland. Voor de cyclische monoblock batterijen heeft onze partner een centrale magazijn van 2600 m2 in Nederland. Voor onze batterij onderdelen hebben we met onze partner in België een centrale magazijn van 1200 m2, dit alles staat garant voor korte levertijden en dat u bijna nooit mist grijpt

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Form email address is not set in Theme Options. Please fill in a valid address to make contact form work.