TROG / CONTAINER TRACTIEBATTERIJ

Deze tractiebatterij containers zijn de beste op de markt en worden regelmatig aan de OEM-markt geleverd. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en heeft een Polyethyleen (thermoplastische) gecoate bescherming (IP21). Dit elimineert het risico van kortsluiting van de batterij en heeft daardoor een uitstekende schokbestendigheid en een gegarandeerd uitzonderlijke duurzaamheid.

Elke tractiebatterij container is vervaardigd volgens ISO9001: 2008-normen en een ieder wordt onderworpen aan strengste testen.

Bij Batavius Battery Parts bieden wij een breed scala aan van zowel DIN als Non-DIN tractiebatterij containers in een verscheidenheid van verschillende grootte. Onze containers komen in RAL 7021 zwartgrijs als standaard maar ze zijn in elke kleur te voorzien.

Het is mogelijk om uw container in onze shop direct te bestellen, bij interesse klik op deze link voor directe toegang.

Als je niet de container ziet in ons basis assortiment die je nodig hebt, vul het aanvraagformulier in met daarbij de gevraagde specificaties. Wij sturen u dan een CAD-tekening, zodat u kunt controleren of de container aan uw eisen.

Elke container is op maat te produceren. U ontvangt een tekening en na goedkeuring is het mogelijk dat we deze leveren binnen 7 werkdagen.

container aankopen
Certificate

ISO9001:2008

Elke tractiebatterij container is vervaardigd volgens ISO9001: 2008-normen

Certificering Producten

Offerte Aanvragen

Volg deze link en vul ons offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Battery Parts

Een breed scala aan van zowel DIN als Non-DIN tractiebatterij containers.

Battery Parts

Onze merken

Onze klanten