Motive Power

Een breed en compleet gamma aan batterijen en laders voor het intern transport in alle marktsegmenten.

Motive Power bekijken

Lithium Power

Vereenvoudig uw werkzaamheden met snel oplaadbare lithium-ion batterijen. Geavanceerde en meest veilige batterijtechnologie, deze gaat langer mee en kost u minder.

Portable Power Bekijken

Battery Parts

Ons assortiment omvat watervulsystemen, containers, laders, celverbinders en connectoren voor batterijen en laders. 

Battery Parts bekijken

Batavius

Meer over Batavius:

Batavus is onderverdeeld in drie specialismen: Motive Power, Lithium Power en webshop Batter Parts. Hiermee voorzien wij in vrijwel alle segmenten van opgeslagen energie.

Dagelijks staan wij persoonlijk klaar om u te adviseren bij de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van onze producten. Het resultaat staat centraal: betrouwbare energie tegen de best mogelijke prijs/prestatie verhouding. Wij werken samen met de meeste toonaangevende Europese leveranciers en fabrikanten. Onze partners hebben allemaal hun eigen R & D en staan aan de top van ontwikkeling en kwaliteit. Ons aanbod voldoet aan de hoogste economische en ecologische normen. Onze klanten zijn gewend aan een hoog kwaliteitsniveau.

Als flexibele batterijspecialist voeren wij de eindassemblage van tractiebatterijen uit met onze gelieerde partner. Hiervoor gebruiken wij een centraal magazijn van 1.300 m2 in Duitsland. Voor de cyclische monoblock batterijen heeft onze partner een centraal magazijn van 2.600 m2 in Nederland. Voor onze batterij onderdelen hebben wij met onze partner in België een centraal magazijn van 1200 m2.

.

Met onze partners en professionals staan wij voor u klaar en zorgen wij voor continuïteit in uw bedrijf.

Onze merken