Schaarhoogwerkers

Batavius heeft dus voor elk bekende schaarhoogwerker het geschikte energiepakket

Batavius heeft een breed gamma aan batterijen voor dit specifieke type elektrisch aangedreven transport, werkmateriaal. Of het nu gaat om schaarhoogwerker, (knik) telescoophoogwerker, uitgevoerd met monoblock batterijen of tractiebatterijen.

Hiervoor bieden wij enkel hoge kwalitatieve en duurzame energiepakketen aan. Deze sector wordt het meest voorzien van klassieke ‘natte’ Deep-Cycle batterijen in combinatie met onze hoogfrequent laderlijn IP65 gekwalificeerd.

Om de lange levensduur van de batterij te garanderen, moet u deze op geregelde tijdstippen bijvullen, hiervoor adviseren wij de accu’s  direct te voorzien van een automatisch vulsysteem, wij voeren de merken BWT en BFS.

Welke type energiepakket uiteindelijk wordt geplaatst hangt af van de maatvoering geplaatste behuizing en de bedrijfsgebruik.

Deep Cycle Producten

US Battery

Deze krachtpatsers bevatten unieke technologische ontwikkelingen die zorgen voor de hoogst mogelijk prestaties levensduur                                   

Battery Parts

Deep Cycle

Voor elke elektrisch aangedreven hoogwerker of aanverwante machine hebben wij een passende Deep-Cycle accu in monoblock                           

Battery Parts

AGM Deep Cycle

Onderhoudsvrije Deep-Cycle batterijen. Deze vragen een hogere investering, maar u hoeft deze niet meer verder te onderhouden met demiwater.

Battery Parts

Onze merken

Onze klanten