Project Description

Deep cycle

Deep Cycle monoblock batterijen / accu’s  in alle mogelijke loodzuur technologieën

Batavius is trots met zijn Deep cycle merk US Battery. Trots dat we leveren aan onze internationale klanten en partners die reeds jarenlange ervaring hebben met de zeer betrouwbare producten en betrouwbare informatie en ondersteuning. Dit maakt het mogelijk elke eindgebruiker zelfverzekerd te laten voelen en dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Deze wereldklasse deep cycle lood-zuur accu’s zijn een bron van kracht en betrouwbaarheid dat sedert 1926 tot op heden de markt bediend.

Wij bieden een verscheidenheid van oplossingen voor een breed scala industriële toepassingen, deze staan garant voor een hoge kwaliteit en een krachtbron van formaat.

Wij zijn trots op al onze Amerikaanse deep cycle accu’s die specifiek ontworpen zijn voor o.a.

Golfkarretjes, vloer reinigingsmachines, schaarlift en hoogwerkers, specials voor de marine en zonne-energie systemen. Maar reeds voor een breed scala marktsegmenten en toepassingsgebieden waarbij een hoge kwaliteit deep-cycle batterijen worden gebruikt en ingezet.

Download onze PDF product folders voor aanvullende productinformatie en technische gegevens.

Verder hebben we een volledig programma tot onze beschikking, verdeeld over diverse series;  de F04, F06 en F08 serie voor lichte tot zware cyclische toepassingen. Voor universele cyclische toepassingen inclusief opslag voor zonne-energie hebben we  de onderhoudsvrije gel accu monoblock G04 en G05-serie die hiervoor speciaal zijn afgestemd.

Voor cyclische activiteiten en marktsegmenten zijn het meest geschikt onze selectie  onderhoudsvrije AGM monoblock batterijen A03, A04 en A05-serie zijn hiervoor speciaal ontworpen.

Deep Cycle producten bekijken

US Battery

Voor de meeste marktsegmenten al jaren een krachtbron van formaat.

Marktsegmenten

BWT Kit

Voeg demi-water toe om je batterijen te onderhouden zonder ze aan te raken

Battery Parts

Kennis Centrum

Bekijk alle data sheets, technische info en mogelijkheden via ons Kenniscentrum pagina

Kenniscentrum

Onze klanten