Project Description

ELEKTRO-TREKKER

Elektrotrekkers zijn zeer krachtige elektrische tractoren die worden ingezet om zwaar intern transport te verrichten. Deze elektrische trekkers worden veel ingezet voor transporten in fabrieken, tuinbouwkassen en veilingterreinen.

Batavius kan een compleet en een zeer breed gamma aan batterijen, specifiek voor dit type elektrisch aangedreven werkpaard, aanbieden. Of het nu gaat om een kleine trekker met een 12 volt batterij of een zware 2 ton trekker, uitgevoerd met een 80 volt batterij. Wij bieden voor alle voltages en capaciteiten , batterijen en hoogfrequent laders aan. Nieuw in ons gamma de on board IP65 gekwalificeerde laders van het merk Delta-Q.

Om de lange levensduur van de batterij te garanderen, moet u deze op geregelde tijdstippen bijvullen. Hiervoor adviseren wij de batterijen direct te voorzien van een automatisch vulsysteem. Wij voeren de merken BWT en BFS.

Welke type energiepakket uiteindelijk wordt geplaatst, hangt af van de maatvoering geplaatste behuizing en het bedrijfsgebruik.

Batavius heeft dus voor elk bekende trekker het geschikte energiepakket.

Tractie Batterijen

Motive Power

Wij zorgen voor het energiepakket die bij uw bedrijfsproces en inzet past.

Motive Power producten bekijken

BFS III

Automatisch watervulsysteem zorgt voor een langere levensduur

BFS III – VULSYSTEEM

Battery Parts

Ons assortiment omvat alle toebehoren voor batterijen en laders

Battery Parts

Onze merken

Onze klanten