Project Description

GEBRUIKTE TRACTIEBATTERIJEN

Wanneer u niet veel uren per dag werkt met uw heftruck en dus niet veel geld uit wilt geven voor een nieuwe batterij dan is een gebuikte batterij wellicht een mooie oplossing. Alle gebruikte batterijen die wij leveren worden uitvoerig getest. Deze test wordt uitgevoerd door een professionele ontlader, waar direct een testrapport uit komt die aangeeft hoeveel restcapaciteit er nog in de batterij aanwezig is.

Aan de hand van deze resultaten wordt een prijs bepaald die vaak meer dan de helft van de nieuw waarde betreft.

VOORDELEN GEBRUIKTE TRACTIEBATTERIJ

Heel veel gebruikte batterijen worden verkocht nadat ze soms eerst 2 jaar in de huur hebben gelopen. Tijdens deze huurperiode worden de batterijen vaak onderhouden door batterij leveranciers en verkeren daardoor in zeer goede staat (een ex- lease/huur auto die altijd bij een dealer in onderhoud is geweest is na 2 jaar toch ook niet per definitie een slechte auto…maar schilt wel erg veel in aanschaf met een nieuwe auto).

KWALITEIT GEGARANDEERD

Heel belangrijk bij de aanschaf van een gebruikte batterij is hoe de tractie batterij getest is. Hier zijn diverse methodes voor, maar helaas zijn deze testen niet allemaal gelijk. Wij beginnen bij binnenkomst van de batterij met het grondig reinigen van de batterij. Vervolgens worden alle verbinders en poolbouten van alle cellen gecontroleerd of deze nog voldoen aan de gestelde eisen.

Tot slot wordt natuurlijk de eindkabel met stekker gecontroleerd om er zeker van de zijn dat de stekker pennen niet zijn ingesleten met natuurlijk weer een slecht contact tussen batterij en lader tot gevolg.

TEST RAPPORT

1 JAAR GARANTIE

OVERZICHT GEBRUIKTE BATTERIJEN
24 VOLT TRACTIE BATTERIJ
48 VOLT TRACTIE BATTERIJ
80 VOLT TRACTIE BATTERIJ

Onze Merken