Project Description

SCHAARHOOGWERKER

Batavius heeft een breed gamma aan batterijen voor dit specifieke type elektrisch aangedreven transportmiddel/werkmateriaal. Of het nu gaat om een schaarhoogwerker of (knik)telescoophoogwerker, deze worden uitgevoerd met monoblock batterijen of tractiebatterijen.

Hiervoor bieden wij enkel hoog kwalitatieve en duurzame energiepakketen aan. Deze sector wordt het meest voorzien van klassieke ‘natte’ Deep-Cycle batterijen in combinatie met onze hoogfrequent laderlijn en/of on board IP65 gekwalificeerde laders van het merk Delta-Q.

Om de lange levensduur van de batterij te garanderen, moet u deze op geregelde tijdstippen bijvullen. Hiervoor adviseren wij de batterijen direct te voorzien van een automatisch vulsysteem. Wij voeren de merken BWT en BFS.

Welke type energiepakket uiteindelijk wordt geplaatst, hangt af van de maatvoering van de geplaatste behuizing en het bedrijfsgebruik.

Batavius heeft dus voor elk bekende schaarhoogwerker het geschikte energiepakket.

Deep Cycle Producten

US Battery

Deze krachtpatsers bevatten unieke technologische ontwikkelingen die zorgen voor de hoogst mogelijk prestaties en een gegarandeerde levensduur.

Kenniscentrum

Deep Cycle

Voor elke elektrisch aangedreven hoogwerker of aanverwante machine hebben wij een passende Deep-Cycle batterij in 6 – 8  of 12 volt uitvoering.

Battery Parts

AGM Deep Cycle

Onderhoudsvrije Deep-Cycle batterijen. Deze vragen een hogere investering, maar u hoeft deze niet meer verder te onderhouden met demiwater.

Battery Parts

Onze merken

Onze klanten