Project Description

VEEGMACHINE – SCHROBMACHINE – SCHROB-ZUIGMACHINE

Batavius heeft een breed gamma aan batterijen voor het intern transport in de schoonmaakbranche. Of het nu gaat om een veegmachine, veeg-schrobcombinatie  of een schrob-zuigmachine.

Hiervoor bieden wij enkel hoog kwalitatieve en duurzame energiepakketen aan. Deze sector wordt het meest voorzien van AGM / GEL batterijen in combinatie met onze hoogfrequent laderlijn en/of on board IP66 gekwalificeerde laders van het merk Delta-Q.

Voor alle merken en type veegmachines heeft Batavius de oplossing voor een 24 volt, 36 volt en 48 volt batterij-energiepakket, ongeacht de gevraagde capaciteit.

Ook de klassieke ‘natte’ Deep-Cycle batterijen en tractiebatterijen worden veelvuldig ingezet voor zwaardere machines. Om de lange levensduur van de batterij te garanderen, moet u deze op geregelde tijdstippen bijvullen. Hiervoor adviseren wij de batterijen direct te voorzien van een automatisch vulsysteem. Wij voeren de merken BWT en BFS

Welke type energiepakket uiteindelijk wordt geplaatst, hangt af van de maatvoering van de geplaatste behuizing en het bedrijfsgebruik.

Batavius heeft dus voor elke veegmachine, schrobmachine en schrob-zuigmachine het geschikte energiepakket.

AGM – GEL Batterijen
Deep Cycle
Tractiebatterijen

Onze merken

Onze Relaties